LinkedIn for Business

Du har antagligen hört talas om LinkedIn, kanske till och med har ett LinkedIn konto och samlat kontakter under en tid, men vet inte hur du ska arbeta för att dra nytta av LinkedIn i ditt sälj- och rekryteringsarbete. Då är detta LinkedIn utbildningen för dig! Upptäck vad kraften i världens största professionella nätverk med fler än 500 miljoner medlemmar kan innebära för dig och din verksamhet.

LinkedIn kurs, Nina Hjort, Chambersign - Deltagare LinkedIn

Under en intensiv heldag förvandlar vi din närvaro på LinkedIn från en digital CV och visitkortssamlare till en kraftfull affärsgenerator som öppnar nya möjligheter för både dig och ditt företag. Steg för steg går vi igenom plattformens funktioner och användningsområden i företagets sälj- och rekryteringsprocess och ger dig konkreta metoder för hur du kan arbeta för att skapa tydlig affärsnytta med hjälp av ökad kunskap om strategi, metoder och beteenden.

KURSINNEHÅLL

  • Social Branding: Strategi och optimering av din privata profil och ditt professionella varumärke på LinkedIn.
  • Social Networking: Strategi och metodik för hur du bygger, underhåller och utvecklar ditt professionella affärsnätverk.
  • Social Selling: Så anpassar du din säljprocess och ditt säljbeteende för att möta kundernas nya köpprocess och köpbeteende.
  • Social Recruiting: Strategi och metodik för att hitta och kvalitetssäkra talangerna som får ditt företag att lyfta.
  • Vanliga misstag och missuppfattningar som kan utsätta både dig och ditt företag du representerar för onödig risk.

CUIRL LinkedIn kurs, Ulf Harling, Harling Consulting AB

METODIK

Alla CUIRL’s kurser är praktiskt inriktade med fokus på strategi, metodik och det mindset som krävs för att skapa tydlig affärsnytta i en social och uppkopplad värld. Deltagarna arbetar ”hands-on” från sina egna datorer med sina respektive användarprofiler och företag.

MÅLGRUPP

LinkedIn for Business vänder sig till dig som är VD/ägare eller arbetar med sälj B2B, HR- och rekrytering eller arbetar som konsult B2B.

ANTAL DELTAGARE

5-10 deltagare per kurstillfälle

NIVÅ

Avancerad

PRIS

6 900kr exkl moms/deltagare

PLATS

CUIRL, Skeppsbron 28, 111 30 Stockholm (gamla stan)

INTRESSEANMÄLAN

Skicka din intresseanmälan till malin@cuirl.se så kontaktar jag för mer information.

VD Goodsailing, Erik Drakenberg