Om CUIRL

Malin Ström | CUIRL | Strateg Business

Malin Ström är en av Sveriges främsta föreläsare, utbildare och managementkonsult inom Social Brand & Social Business. Med engagemang, gedigen kompetens och en stor portion humor, hjälper Malin företag att uppnå strategiska affärsmål i en social och uppkopplad värld.

 

Affärsområden

  • Social Business Strategy
  • Social Brand Strategy
  • Social Selling
  • Social Marketing
  • Social Recruiting
  • Social Policy
  • Social Infrastructure Implementation

”Med stort engagemang, gedigen kunskap och en stor portion humor ger Malin sina deltagare en mängd aha-upplevelser som inte lämnar någon oberörd”.

Nedan följer Malins professionella rykte, baserat på omdömen från 8 kunder, leverantörer samt fd kollegor, över- och underställda som har bearbetats och sammanställts av Karin Sandin & Per Frykman på Du – ett varumärke.

Malin är en av de främsta experterna inom sitt gebit i Sverige som med passion för sin spetskompetens, går den där extra milen för att få saker riktigt bra. Hon är innovativ och har en unik kombination av omtanke och hjärta i kombination med en knivskarp affärshjärna.

Malin är genuint ärlig och brinner för att delge andra sin kunskap om sociala medier och står för det hon tror på med en sprudlande energi. Hennes engagemang är stort och utstrålningen unik vilket får andra att engagera sig för hennes ämne.

Hon är lyhörd, besitter både humor och självdistans och har en stark vilja att hjälpa andra till nya höjder inom sitt ämne. Malin är också grym på att tala inför folk och är en av de få som kan leva ut sin karisma även genom telefonen.

Malin är en positiv kraft som man mår bra av att träffa – en ledartyp som man verkligen lyssnar på. Hon är orädd, samtidigt som hon har en respekt för uppdraget och besitter både utstrålning och förmåga att glädja andra människor med sin närvaro. Kunderna har roligt med Malin.

Hon för kontinuerligt dialoger med människor i sitt nätverk, är i ständig intensiv utveckling och är bra på att se resurser hos människor i olika sammanhang – hon är en idéspruta och sanslöst kreativ.

Hennes engagemang är mycket stimulerande och energigivande och det är lika säljande som det är förtroendeingivande. Hon växlar lätt mellan att vara lättsam och social person till att vara strukturerad och professionell – hon överraskar, är lätt att tycka om och fascineras av.